Vodafone Sim Only maandelijks aanpassen

Bij Vodafone staat een nieuw product in de steigers wat binnenkort groots gelanceerd zal gaan worden. Het gaat om een nieuw Sim Only abonnement waarvan maandelijks de hoogte van je bundel is bij te stellen. Vodafone Hybride moet voor meer abonnements-vrijheid zorgen in de Sim Only markt.

Vodafone zelf noemt dit nieuwe goedkoopste Sim Only abonnement een flexibel abonnement, omdat het maandelijks herzien kan worden. De kenners vinden de term flexibel enigszins overtrokken, omdat het in de praktijk niets meer is dan een samenvoeging van prepaid tegoed en een maandelijks gewoon abonnement. Met Vodafone Hybride kun je namelijk alleen in het begin van de maand eventuele wijzigingen aanbrengen en de belminuten, MB’s of sms-jes naar boven of naar beneden bijstellen.

Als het aan het begin van de maand gewijzigde tegoed op is, dan kan er niet zomaar door worden gebeld. Het saldo moet namelijk eerst opgehoogd worden. Is de vooraf ingestelde hoogte van het tegoed akkoord bevonden nadat je een maand verder bent, dan hoef je niets te doen. Deze wordt dan automatisch elke maand verlengd. Het is ook nog mogelijk om het Hybride abonnement voor korte of langere tijd stop te zetten. Bij deze abonnementsvorm zit je niet aan een contract vast, er vindt dus geen BKR toetsing plaats en er kan met een creditcard worden betaald.

Een Vodafone Hybride abonnement kost eenmalig EUR 9,95. Je krijgt dan een simkaartje met Hybride tegoed. Vanaf hier kun je de kosten zelf bepalen. Het maximale ingestelde minuten is vastgezet op 600 en 1GB aan data.

Comments are closed.