Sim Only 4G-abonnement bij Tele2

Sinds enkele weken is het mogelijk om een 4G mobiel abonnement voor je smartphone af te sluiten bij telecom aanbieder Tele2. Deze 4G abonnementen konden eerst uitsluitend in combinatie met een nieuwe telefoon worden afgesloten, maar zijn nu ook als los Sim Only abonnement leverbaar.

Vijf verschillende abonnementen

Eind vorig jaar kon je voor een nieuw toestel kiezen bij Tele2 in combinatie met één van de vijf typen abonnementen. Deze abonnementen zijn nu losgekoppeld van de telefoons en kunnen afzonderlijk van elkaar besteld worden. De prijzen en inhoud van de 4G Sim Only bundels zijn gelijk gebleven aan de abonnementen in combinatie met een nieuw toestel. Het enige verschil is dat de Tele2 klant niet maandelijks hoeft te betalen voor de nieuwe smartphone, omdat deze gebruik blijft maken van zijn of haar oude telefoon.

Goedkoopste abonnement EUR 10

Met het goedkoopste Sim Only 4G abonnement van Tele2 kan 100 minuten worden gebeld en voor 1 GB aan data worden gebruikt. Voor EUR 35 per maand heb je het duurste abonnement te pakken. Hiermee kan er zonder beperkingen worden gebeld en sms berichten worden verzonden. Er zit wel een restrictie op het datagebruik. De limiet is maandelijks ingesteld op 24 GB dataverkeer. Deze 4G Sim Only abonnementen ga ja aan voor de duur van 2 jaar en zijn tussentijds niet opzegbaar.

Sim Only zonder verplichtingen

Wanneer je de vrijheid wil behouden om op te zeggen wanneer je wilt en niet ergens voor langere tijd aan vast te zitten, kan dat ook. Voor EUR 1 extra in de maand zijn er abonnementsvormen welke maandelijks zijn op te zeggen.

Voor wat betreft de aansluit kosten voor het activeren van een nieuw Sim Only abonnement hanteert Tele2 eenmalig EUR 10 aan installatiekosten voor nieuwe klanten.

Tags: , , ,

Laat een reactie achter