Review Sony Xperia SL

Sony is voornemens de telefoon wereld bestormen met de Sony Xperia SL. De nieuwe smartphone van Sony is al weken onderwerp van gesprek op de diverse internet forums. Dit wordt namelijk de langverwachte opvolgers van de immens populaire “gewone” Sony Experia.

Enkele weken geleden stond deze nieuwe telefoons opeens officieel op de website van Sony Mobile. Dit was totaal onverwacht en houdt in dat Sony het tot het allerlaatste moment geheim heeft weten te houden wanneer deze telefoon aan het publiek getoond zou worden.

Het nieuwe toestel ,de Sony Xperia SL, heeft veel gelijkenissen met zijn voorloper. Echter de snelheid is wel aanzienlijk toegenomen. De telefoon is namelijk voorzien van een 1,7 GHz dualcore Qualcomm S3 processor. Tevens heeft dit model 1GB werkgeheugen en 32GB aan intern geheugen.

De techniek van het het beeldscherm komt voort uit de ervaringen van Sony met zijn sublieme televisies en dit toestel is daarom uitgevoerd met een 4,3 inch Bravia LCD beeldscherm. Ook is de Sony uitgevoerd met een 12 megapixel camera en er kunnen HD opnames mee gemaakt worden. De afmetingen zijn 128 x 64 x 10.6 mm. en heeft een gewicht van 144 gram

Zoek direct een goedkoop sim only abonnement voor dit toestel en ga genieten van het mooie beeldscherm en al zijn mogelijkheden.

Comments are closed.