Nu ook onbeperkt bellen bij T-Mobile

De actie van KPN van enkele weken geleden om onbeperkt te bellen en te sms’en tegen een vast maandelijks tarief heeft navolging gevonden. Na deze belangrijke strategische move van KPN om de teruglopende inkomsten enigszins in te dammen heeft nu ook de concurrentie toegehapt.

Vanaf heden biedt ook T-Mobile de mogelijkheid om zo’n onbeperkt sim only abonnement aan te schaffen voor een vast bedrag per maand. Zo’n abonnement is overigens vooralsnog slechts leverbaar gecombineerd met een internet abonnement.


Telecomreus KPN mobile was gestart met deze opzet van nieuwe sim only abonnementen. Met een kostenplaatje van nog geen EUR 40 per maand kun je bij hun sedert eind juli 24 uur per dag voor een vast tarief bellen en sms’en.

De tarieven van T-Mobile zijn iets anders van opzet, omdat ze gecombineerd moeten worden met een internet abonnement. Zo begint het goedkoopste sim only abonnement bij EUR 20 per maand  in combinatie met een iSmart internet abonnement. Het goedkoopste internet abonnement is de Smart Start 600 voor EUR 59,50 per maand.

Comments are closed.