Dual-sim telefoon van Samsung

Samsung blijft maar doorgaan met de ontwikkeling van nieuwe producten. Ze werken nu aan een dual-sim mobiele telefoon, welke ze volgende maand willen introduceren. Deze nieuwe smartphone heeft Samsung de Galaxy S Duos genaamd en heeft veel weg van de Galaxy S3.

Het grote verschil is echter dat deze telefoon ruimte heeft voor twee simkaarten. Een extra sim only abonnement is dus geen overbodige luxe wanneer de mogelijkheden van dit toestel optimaal benut moeten worden.

Het is mogelijk om met de Galaxy S Duos te communiceren met de ene simkaart en op de andere simkaart een inkomend belletje op te nemen. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een twee simkaarten waarvan de ene een goedkoop sim only abonnement is, dan kan deze als basis ingevoerd worden.

Naast de mogelijkheid om twee simkaarten te plaatsen is deze smartphone verder geen echte krachtpatser. Intern bevat de Samsung Galaxy S Duos 4GB opslagcapaciteit en wordt aangestuurd door een 1GHz processor. Foto’s en video’s maak je met een ingebouwde 5 megapixel camera. Het beeldscherm heeft een resolutie van 800×480 en is 4 inch groot. Over de prijs is nog niets bekend.

Comments are closed.