Betaalbare Samsung Galaxy Pocket Plus.

Zoals erg vaak in telecom land is er weer een nieuwe telefoon op het internet verschenen, zonder dat de fabrikant hier van op de hoogte is. Het is altijd maar de vraag of dit echt toeval is of dat dit bewust wordt gedaan om een buzz te veroorzaken. In dit geval gaat het om het nieuwste lid van de Samsung Galaxy serie. De zogenaamde Galaxy Pocket Plus. Dit toestel ligt qua prijs in de doelgroep van de prepaid of sim only bellers, maar heeft desalniettemin opzienbarende specificaties.

Zo draait de Galaxy Plus telefoon op de Android 4.0.4 Ice Cream Sanswich  besturing en zal dit toestel vergelijkbare specificaties hebben als zijn broertje, de Galaxy Pocket. Dan praten we dus over een 2,8 inch beeldscherm met 240 x 320 schermpunten. De krachtbron is een 832 Mhz chipset met 3 GB interne opslag wat je kan upgraden tot 32 GB. Tevens is de Samsung telefoon voorzien van een 2 megapixel camera en een accupack van 1200 mAh.

Zoals veel concurrenten in het goedkopere telefoon segment doen, zal de Galaxy Plus ook uitgerust worden met de mogelijkheid om 2 simkaarten in het toestel te plaatsen. Qua looks en uitstraling zal de Plus op de gewone Galaxy Pocket gaan lijken welke begin dit jaar op de markt kwam.

Wanneer je goedkoop wilt bellen is een losse sim only aanbieding in combinatie met de Samsung Galaxy Pocket Plus geen gekke optie. Prijzen zijn nog niet bekend, maar deze zullen in de onderkant van de markt liggen. Een opsteker voor de mensen welke begin dit jaar de gewone Galaxy Pocket hebben aangeschaft is dat de Plus is voorzien van de Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Dit zou kunnen betekenen dat een software update waarschijnlijk binnen afzienbare tijd voor de gewone Galaxy Pocket voorhanden is.

Comments are closed.