Geef jezelf de allernieuwste smartphone kado

Gepost op oktober 18th, 2019 door admin in Nieuws  |  Geen reacties »

Het einde van het jaar is bijna daar. De feestmaand komt eraan en wat is er nu lekkerder dan jezelf op nieuwste smartphone te trakteren. Check onze top 10 GsmShops voor de beste aanbiedingen van het moment.

nieuwste smartphone kado

Geniet van 2018

Gepost op januari 2nd, 2018 door admin in Nieuws  |  Geen reacties »

Ook in 2018 trakteren we jullie weer op de allerbeste telecom deals!

Nieuwe regels bellen in EU

Gepost op mei 22nd, 2017 door admin in Nieuws  |  Geen reacties »

Vanaf juni kun je met je eigen data en belbundel bellen en internetten in heel Europa zonder verrassingen. Tenminste, als je de Europese wetgeving moet geloven. In de praktijk blijkt echter iedere provider hun eigen interpretatie aan Europa te geven. Mocht je naar het buitenland gaan en zeker willen weten of het gebruik van je smartphone binnen de bundel valt, moet je je provider bellen om het na te vragen.

Beste wensen voor 2017

Gepost op januari 9th, 2017 door admin in Nieuws  |  Geen reacties »

We wensen je het allerbeste voor het nieuwe jaar. Ook in 2017 hebben we altijd de scherpst gesprijsde Sim Only abonnementen.

1-jarig mobiel abonnement bij KPN wordt Sim Only

Gepost op augustus 11th, 2016 door admin in Nieuws  |  Geen reacties »

Bij telecombedrijf KPN is het per direct niet meer mogelijk een 1-jarig mobiel abonnement af te sluiten in combinatie met een nieuwe telefoon. Het is vanaf heden alleen nog mogelijk een nieuwe smartphone te combineren met een 2-jarig abonnement. Concreet betekent dit dat men moet doorbellen met de oude telefoon of een los nieuw toestel erbij moet kopen als je van de 1-jarige Sim-Only aanbieding van KPN gebruik wilt maken.

Lagere kosten

Het voordeel voor de potentiële klant voor wat betreft het afschaffen van het 1-jarig abonnement is, is dat het Sim Only abonnement van KPN uiteraard een stuk voordeliger is. Wil je toch een nieuwe smartphone bij je abonnement dan moet je minimaal een 2-jarige verbintenis met KPN aangaan. Zodoende wordt het maandbedrag iets hoger en verspreid je de kosten van de nieuwe telefoon over 24 maanden. Uit eigen onderzoek van KPN is gebleken dat er vrij weinig klanten kozen voor de 1-jarige abonnements optie met nieuwe smartphone. Deze klanten kozen sowieso al voor de 2-jarige optie. Dus waarom zou je dan verder gaan met het aanbieden van de 1-jarige mobiele abonnementen.

Gratis telefoon

Vrijwel iedereen heeft wel eens een telefoon abonnement afgesloten met gratis de allernieuwste smartphone. Wanneer je kiest voor een high-end toestel moet je bovenop de hogere abonnements kosten veelal nog eenmalig iets extra betalen voor het toestel. Wanneer je voorkeur uitgaat naar een abonnement met een wat ouder toestel of low budet smartphone is de telefoon vaak gratis. Uiteraard is de telefoon niet echt gratis. De waarde van de telefoon zich verrekent in de maandelijkse kosten van het mobiele abonnement.

Koop op afbetaling

Telecom bedrijven in heel Nederland adverteren te pas en te onpas met zogenaamde gratis smartphones bij het afsluiten van abonnementen. De Hoge Raad heeft inmiddels vastgesteld dat er feitelijk helemaal geen gratis telefoons worden verstrekt. De prijs zit namelijk verwerkt in de prijs van het abonnement. Anders zou de prijs gelijk moeten liggen aan het Sim Only abonnement van diezelfde provider. De Hoge Raad heeft 2 jaar geleden al bepaalt dat er een koop op afbetaling plaatsvindt en een financiering wanneer er een abonnement met gratis mobieltje wordt aangeschaft. Dit vonnis zorgt ervoor dat telefoon providers de regels volgens de Wet op Financieel Toezicht moeten gaan handhaven.

Overgang naar nieuwe wet

De telefoon providers hebben overbruggingstijd gekregen om hun werkwijze aan te passen, zodat ze voldoen aan de regels van de Wet op Financieel Toezicht. Zo wordt sinds begin 2016 een klant getoetst op zijn inkomen wanneer deze een financiering hoger dan EUR 250 wil aanschaffen. Ook de bekende waarschuwing “Geld lenen kost geld” moeten duidelijk kenbaar worden gemaakt.

Sim Only 4G-abonnement bij Tele2

Gepost op juni 14th, 2016 door admin in Nieuws  |  Geen reacties »

Sinds enkele weken is het mogelijk om een 4G mobiel abonnement voor je smartphone af te sluiten bij telecom aanbieder Tele2. Deze 4G abonnementen konden eerst uitsluitend in combinatie met een nieuwe telefoon worden afgesloten, maar zijn nu ook als los Sim Only abonnement leverbaar.

Vijf verschillende abonnementen

Eind vorig jaar kon je voor een nieuw toestel kiezen bij Tele2 in combinatie met één van de vijf typen abonnementen. Deze abonnementen zijn nu losgekoppeld van de telefoons en kunnen afzonderlijk van elkaar besteld worden. De prijzen en inhoud van de 4G Sim Only bundels zijn gelijk gebleven aan de abonnementen in combinatie met een nieuw toestel. Het enige verschil is dat de Tele2 klant niet maandelijks hoeft te betalen voor de nieuwe smartphone, omdat deze gebruik blijft maken van zijn of haar oude telefoon.

Goedkoopste abonnement EUR 10

Met het goedkoopste Sim Only 4G abonnement van Tele2 kan 100 minuten worden gebeld en voor 1 GB aan data worden gebruikt. Voor EUR 35 per maand heb je het duurste abonnement te pakken. Hiermee kan er zonder beperkingen worden gebeld en sms berichten worden verzonden. Er zit wel een restrictie op het datagebruik. De limiet is maandelijks ingesteld op 24 GB dataverkeer. Deze 4G Sim Only abonnementen ga ja aan voor de duur van 2 jaar en zijn tussentijds niet opzegbaar.

Sim Only zonder verplichtingen

Wanneer je de vrijheid wil behouden om op te zeggen wanneer je wilt en niet ergens voor langere tijd aan vast te zitten, kan dat ook. Voor EUR 1 extra in de maand zijn er abonnementsvormen welke maandelijks zijn op te zeggen.

Voor wat betreft de aansluit kosten voor het activeren van een nieuw Sim Only abonnement hanteert Tele2 eenmalig EUR 10 aan installatiekosten voor nieuwe klanten.

Happy New Year 2016

Gepost op januari 6th, 2016 door admin in Nieuws  |  Geen reacties »

Gelukkig nieuwjaar!

Happy-new-year-iPhone-6

Met vriendelijke groet,

Sim-Only-Aanbiedingen.EU

Sim only onbeperkt internet aanbieding

Gepost op april 4th, 2014 door admin in Nieuws  |  Geen reacties »

Een sim only afsluiten kan iedereen! In een paar klikken heb je al een sim only onbeperkt internet, maar je wilt natuurlijk ook het goedkoopste sim only abonnement met onbeperkt internet. Vergelijk alle sim only onbeperkt internet aanbiedingen, zodat je altijd het voordeligst uit bent met je sim only abonnement. Vergelijk sim only abonnementen met onbeperkt internet door de Nederlandse providers en telecom webwinkels te vergelijken op prijs. Dit kun je heel eenvoudig doen door gebruik te maken van vergelijkingswebsites. Probeer het nu en bespaar op je maandelijkse telefoonkosten.

Vindt een goedkope sim only met onbeperkt internet

Door te zoeken naar een aanbieding voor een sim only onbeperkt internet kun je heel goedkoop gebruik maken van onbeperkt mobiel internet. Mobiel internet is vandaag de dag een must wanneer je een smartphone hebt. Met onbeperkt internet kun je de hele maand onbezorgd online met je smartphone en dat super goedkoop. Vergelijk de providers van sim only onbeperkt internet aanbiedingen om het goedkoopste sim only abonnement af te sluiten. Lang niet alle providers bieden sim only abonnementen met onbeperkt internet aan, al komen er wel steeds meer providers bij die deze dienst aanbieden. Vergelijken van sim only abonnementen is een must om het goedkoopste sim only onbeperkt internet aanbieding te vinden en af te sluiten.

Sim only aanbieding afsluiten met onbeperkt internet

Door op het internet de verschillende providers te gaan vergelijken op de beste sim only aanbieding vindt je al snel de sim only die aan jouw wensen voldoet. Het afsluiten van een sim only aanbieding is vervolgens in een paar klikken gedaan. Doordat je online een sim only afsluit betaal je nog minder dan wanneer je dat doet in een fysieke winkel. Als je al in het bezit bent van een mobiele telefoon dan kun je direct een sim only afsluiten. Heb je nog geen mobiele telefoon of wil je een nieuw los toestel kopen? Sluit dan een sim only onbeperkt internet af en ga daarna opzoek naar het toestel dat aan jouw wensen voldoet. Vergelijk de aanbieders van sim only onbeperkt internet aanbiedingen!

Robine Mobile de echte onbeperkte sim only met internet

Ben je opzoek naar een sim only met internet, dan is Robin Mobile dé perfecte partner. Deze vrij nieuwe provider in Nederland heeft als enige écht onbeperkt internet, bellen en sms’en. Bij Robin Mobile ben je aangesloten op het betrouwbare mobiele netwerk van KPN, hierdoor heb je altijd en overal een uitstekend bereik. Bij Robin Mobile zit je verder niet vast aan een langdurig contract en je sim only met onbeperkt internet is maandelijks opzegbaar. Sluit je een sim only abonnement af bij Robine Mobile dan kun je kiezen uit drie verschillende soorten sim only’s. Alle sim only’s zijn écht onbeperkt, het verschilt alleen in snelheid van mobiel internet. Bij Robin Mobile sluit je al een sim only abonnement af voor 29,95 euro per maand.

De goedkoopste sim only vinden: waar moet je op letten?

Gepost op april 1st, 2014 door admin in Nieuws  |  Geen reacties »

Vandaag de dag is de markt van sim only-abonnementen en sim only-prepaid alleen maar groter geworden. Steeds meer mensen kiezen voor een los abonnement zonder een toestel dan voor een abonnement met een telefoon. Met bijna 15 grote providers die sim only aanbieden, zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Wij hebben een aantal tips uitgewerkt die je in je achterhoofd kan houden bij het kiezen van een sim only-abonnement!

De voordelen van een bepaald netwerk
Ieder  netwerk en provider heeft zijn eigen voordelen. Het is dan ook belangrijk hier goed over na te denken. Wil je bijvoorbeeld een sim only abonnement met toegang tot 4G? Wil je onbeperkt kunnen SMS’en? Zo zijn er nog een aantal vragen die je jezelf kan stellen voordat je de keuze maakt. Op het gebied van 4G wordt er op dit moment aangeraden om te kiezen voor een van de providers die gebruik maken van het KPN-netwerk (KPN en de dochters van KPN), zoals Hi. KPN heeft momenteel de grootste dekking in 4G met een bereik van het 4G netwerk in ongeveer 80% van Nederland. Verwacht wordt dat rond de zomer hun 4G netwerk in heel Nederland te ontvangen is.

Data en de snelheid van internet
Op de meeste telefoons wordt tegenwoordig gebruik gemaakt van internet. Het is dan ook belangrijk na te denken over de gewenste snelheid die je wil behalen en de hoeveelheid MB’s aan data die je per maand tot je beschikking wilt hebben.

Prepaid
Ondanks dat niet veel consumenten meer gebruik maken van Prepaid, zijn er wel degelijk nog een hoop aanbieders. Daar komt ook nog eens bij dat heel veel Prepaid-gebruikers bij Prepaid zweren, omdat ze bijvoorbeeld dermate weinig gebruik maken van hun telefoon (bellen/ smsen/ internet) dat een prepaid-simkaart veel rendabeler zijn. Als dat het geval is, dan raden we ook aan te kiezen voor een prepaid-simkaart!

Wat voor abonnement heb jij en waar let jij op tijdens het kiezen van jouw sim only abonnement? Laat het ons weten!

Vodafone Sim Only maandelijks aanpassen

Gepost op februari 22nd, 2014 door admin in Nieuws  |  Geen reacties »

Bij Vodafone staat een nieuw product in de steigers wat binnenkort groots gelanceerd zal gaan worden. Het gaat om een nieuw Sim Only abonnement waarvan maandelijks de hoogte van je bundel is bij te stellen. Vodafone Hybride moet voor meer abonnements-vrijheid zorgen in de Sim Only markt.

Vodafone zelf noemt dit nieuwe goedkoopste Sim Only abonnement een flexibel abonnement, omdat het maandelijks herzien kan worden. De kenners vinden de term flexibel enigszins overtrokken, omdat het in de praktijk niets meer is dan een samenvoeging van prepaid tegoed en een maandelijks gewoon abonnement. Met Vodafone Hybride kun je namelijk alleen in het begin van de maand eventuele wijzigingen aanbrengen en de belminuten, MB’s of sms-jes naar boven of naar beneden bijstellen.

Als het aan het begin van de maand gewijzigde tegoed op is, dan kan er niet zomaar door worden gebeld. Het saldo moet namelijk eerst opgehoogd worden. Is de vooraf ingestelde hoogte van het tegoed akkoord bevonden nadat je een maand verder bent, dan hoef je niets te doen. Deze wordt dan automatisch elke maand verlengd. Het is ook nog mogelijk om het Hybride abonnement voor korte of langere tijd stop te zetten. Bij deze abonnementsvorm zit je niet aan een contract vast, er vindt dus geen BKR toetsing plaats en er kan met een creditcard worden betaald.

Een Vodafone Hybride abonnement kost eenmalig EUR 9,95. Je krijgt dan een simkaartje met Hybride tegoed. Vanaf hier kun je de kosten zelf bepalen. Het maximale ingestelde minuten is vastgezet op 600 en 1GB aan data.